Još jedna fantastična noć Mirze Teletovića

Ubacio Kingsima 26 poena

Još jedna fantastična noć Mirze Teletovića

Edmir Škorić

Košarkaši Phoenix Sunsa poraženi su kod kuće od Sacramento Kingsa sa 105:101.

Sunsi i Kingsi odigrali su pretposljednju utakmicu u sezoni, a kako ni jedni ni drugi nisu u igri za play-off,  bez previše pritiska ušli su u ovaj duel.

Gosti iz Sacramenta imali su 26:22 vodstvo krajem prve dionice, a do poluvremena su prednost povećali na sedam razlike (56:49).

Ni u jednom trenutku Sunsi više nisu uspjeli da pariraju Kingsima, koji su imali i po 15 razlike, mada su u finišu popustili, pa su Sunsi došli na konačnih minus četiri (105:101).

No, ono što je za nas najvažnije, naš Mirza Teletović je ubacio 26 poena uz dvije ukradene lopte, tri skok i jednu asistenciju. Njegov saigrač Booker ubacio je 22 poena, a na drugoj strani bio je najbolji brat Stephana Curryja sa 20 poena.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti