Još jedna NBA zvijezda dolazi kod Džanana Muse?

Netsi pokušavaji dovesti Beala

Još jedna NBA zvijezda dolazi kod Džanana Muse?

E. Škorić

Nakon Kyriea Irvinga i Kevina Duranta, Brooklyn je spreman dovesti još jednog All-Star igrača.

Nedavno je Bradley Beal, sjajni šuter iz Washingtona, produžio ugovor s Wizardsima na dvije sezone, no nije isključeno da učesnik All-Star utakmica iz 2018. i 2019. godine promijeni sredinu.

Netsi spremaju paklen tim za narednu sezonu, nakon što su prethodnu teško podnosili bez Irvina i Duranta, koji se dsota muče s povredama.

Stoga se očekuje da Beal pojača roster i da svojim šuterskim procentima pomogne Netsima da možda napadnu i sami tron sljedeće godine.

Beal, koji je u NBA stigao 2012. godine kao treći pik na Draftu, trenutno je na 30,5 poena i 6,1 asistencija po meču i kao takav mogao bi da bude od velike koristi Netsima čiji je član i bh. reprezentativac Džanan Musa.

Jedino ostaje da se vidi da li će Beal zaista prihvatiti prelazak u Brooklyn i da li će njime biti uslovljen odlazak neke od trenutnih zvijezda Netsa, prije svih Duranta i(li) Irvinga.

Top Komentari

Malilav22
Na slici pita Mussa malog jel neznaš tko sam ja ? hehehe min misli ako je poznat u Bosni da je velika zvijjezda . Kako umišljen i arroganten lik a nije ni do koljena Luki Doncicu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi