Ipak ništa od Duranta ove sezone

Potvrdio poznati novinar

Ipak ništa od Duranta ove sezone

Prva zvijezda Broklyn Netsa i jedna od najvećih zvijezda NBA lige Kevin Durant neće se vratiti ove sezone na parket iako ona bude nastavljena, prenosi poznati novinar Adrian Wojnarowski.

Podsjetimo, Durant je povrijeđen još od prošle godine u ovo vrijeme kada je stradao u jednoj od finalnih utakmica protiv Toronto Raptorsa. Od ranije se znalo da je ova sezona za njega izgubljena, ali neki fanovi su pretpostavljali kako će koronavirus pauza dati popularnom KD-ju dodatno vrijeme kako bi se oporavio i zaigrao eventualni play off kada se i ako se sezona nastavi.

Ipak, Wojnarowski prenosi kako od toga definitivno neće biti ništa jer su Netsi odlučili da ne rizikuju ništa i da svojoj zvijezdi dadnu slobodno do naredne sezone.

Iako su navijači vjerovatno razočarani, ipak su svjesni da je Durant košarkaš koji je vrijedan čekanja, pod uslovom naravno da još uvijek može biti onaj stari nakon teške povrede ahilove tetive.

Svemu za kraj dodajmo kako Netsima ove sezone i nije išlo tako dobro prije prekida jer su imali omjer 30-34, ali su svejedno na slabašnom Istoku držali 7. poziciju i mjesto koje vodi u play off.

Top Komentari

ek76
Bolje je sacekat nego riskirat ionako ne mogu nista napravit u playoffu ovu sezonu, Milwaukee, Boston, Toronto, Philadelphia su jos uvijek bolji na istoku od Brooklyna.
3 1
dinass
Po mom misljenju ovo je trenutno najbolji igrac u NBA,puno bolji od LJ i ostalih.GS nece vise nikada biti prvak bez njega
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije