Još jedna odlična partija Džanana Muse za Long Island Netse
Mladi bh. košarkaš sinoć je ponovo nastupio u Razvojnoj ligi i odigrao još jednu veoma dobru utakmicu. Musa je bio jedan od najboljih u redovima svoje ekipe u laganog pobjedi protiv Windy City Bullsa.

Vodio svoj tim do pobjede

Još jedna odlična partija Džanana Muse za Long Island Netse

Endin Čaušević

Mladi bh. košakaš Džanan Musa sinoć je ponovo nastupio u Razvojnoj ligi u dresu Long Island Netsa, te je odigrao još jednu veoma dobru partiju.

Nakon nekoliko partija za Brooklyn Netse u NBA ligi Musa je sinoć ponovo igrao u Razvojnoj ligi, te je još jednom pokazao o kakvom košarkašu se radi. Netsi su igrali u gostima protiv Windy City Bullsa, te su ostvarili sigurnu pobjedu rezultatom 113:99.

Long Island Netsi su većinu utakmice imali i preko 20 poena razlike, a domaći su pred kraj uspjeli malo ublažiti ovaj poraz. Musa je još jednom bio jedan od najboljih u svojoj ekipi, te je odigrao zaista sjajan meč.

Mladih bh. košarkaš je upisao 16 poena, šest skokova, tri asistencije, dvije blokade i jednu ukradenu loptu, te je vodio svoj tim do nove pobjede. Nije nemoguće da već sutra budemo gledali Musu na NBA parketima poznavajući kako ga Brooklyn Netsi brzo vraćaju u tim nakon "izleta" u Razvojnu ligu.

Top Komentari

Zoilomas
Netsov najbolji igrac igra za niihov drugi tim, smece od trenera i ekipe. Bravo Musa Samo Rusi!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi