Još jedna vrlo dobra partija Džanana Muse
(Foto: Twitter/Long Island Nets)

Long Island Netsi ponovo slavili

Još jedna vrlo dobra partija Džanana Muse

Košarkaški reprezentativac naše zemlje Džanan Musa u noći sa srijede na četvrtak odigrao je još jednu dobru partiju za Long Island Netse.

Long Island Netsi petu pobjedu u nizu u NBA razvojnoj ligi upisali su protiv Fort Wayne Mad Ants slavivši sa 128:123, a po običaju, na nivou je bio i mladi Musa koji je na parketu proveo 34 minute.

Za to vrijeme ovaj Bišćanin je postigao 20 poena te upisao pet skokova, tri asistencije, jednu blokadu i jednu ukradenu loptu, a efikasniji od njega u pobjedničkom timu bio je samo Alan Williams sa 28 poena.

Na drugoj strani najviše su se istaknuli Demetrius Denzel-Dyson sa 28, te Stephan Hicks sa 23 postignuta poena.

Što se tiče Long Island Netsa, nakon nove pobjede, pete u nizu, nalaze se na prvom mjestu u u Atlantičkoj diviziji ispred Raptorsa, Westchestera...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi