Veoma dobra partija Džanana Muse u novoj pobjedi Netsa

Pobijedili Canton Charge

Veoma dobra partija Džanana Muse u novoj pobjedi Netsa

Endin Čaušević

Košarkaši Long Island Netsa sinoć su pobijedili Canton Charge sa 106:102, a veoma dobar meč odigrao je bh. košarkaš Džanan Musa.

Musa je i sinoć igrao u G ligi za Long Island, te je pomogao ovom timu da dođe do još jedne pobjede. Netsi su u veoma izjednačenoj utakmici savladali Canton Charge sa 106:102 iako su pred posljednju dionicu imali čak dvocifrenu prednost.

Međutim, Canton Charge je zaigrao odlično u posljednjoj četvrtini i napravili su ogromne probleme Netsima. Ipak, Long Island nije dozvolio potpuni preokret, te su na kraju uspjeli da zadrže četiri poena prednosti i slave sa 106:102.

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa na parketu je proveo 31 minutu i uspio je da upiše 17 poena, šest skokova, šest asistencija i jednu ukradenu loptu.

U ekipi Netsa pored Muse istakao se Alan Williams sa 20 poena i osam skokova, dok je u poraženom timu najefikasniji bio Malik Newman koji je ubacio čak 30 poena, te dodao četiri asistencije i dva skoka.

Top Komentari

Bosnian King1
Propo ko Grcka
4 6
Ante G.
Najbolji reprezent bosne! To Musa, samo gazi!
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi