Još traje čarolija bh. košarkašica protiv Belgije!

Poluvrijeme u Strasbourgu

Još traje čarolija bh. košarkašica protiv Belgije!

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina ima minimalnu prednost poslije prvog poluvremena meča Evropskog prvenstva za žene protiv Belgije. 

Bh. košarkašice su odigrale fantastičnu prvu četvrtinu i imale su prednost 19:11, a na startu druge dionice imale su i dvocifrenu prednost.

Predvođeni sjajnom Jones naše košarkašice su vodile 25:13 i 27:16, a prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 30:28 za naš tim.

Najbolja u našem timu je očekivano Jones sa devet poena i devet skokova, dok su Gajić i Babić dodale po sedam poena.

Podsjećanja radi, košarkašice Belgije su uoči utakmice bile veliki favorit, ali su izabranice Gorana Loja odigrale fantastične prve dvije četvrtine.

Top Komentari

BiHScout
moraju vise dodavati PRECIZNO , i ne pokusavati neke sebicne stvari jer samo 2 igracice to kod nas znaju sve drugo ne valja, znaci preko njih do pobjede
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi