Josip Naletilić: Igrali smo protiv Gradine, a razmišljali o šokantnom porazu od Sparsa
Šokantan poraz u Mejdanu od ekipe Sparsa, kojeg ne pamete ni stariji ljubitelji košarke u Tuzli

Iskusni košarkaš Slobode smatra da tek ono najbolje od njegovog tima treba da se očekuje

Josip Naletilić: Igrali smo protiv Gradine, a razmišljali o šokantnom porazu od Sparsa

E. Dindić

Košarkaši Slobode nakon nevjerovatnog poraza od Sparsa, gdje su vodili u jednom trenutku i 22 poena prednosti, vratili su se na pobjedničke staze.

U jednoj veoma teškoj utakmici savladali su Gradinu iz Srebrenika, te ovom pobjedom došli na korak do Lige za Prvaka.

Pouzdani playmaker i jedan od glavnih košarkaša Slobode u ovoj sezoni Josip Naletilić ističe da je bilo jako teško igrati protiv tima iz Srebrenika.

"Utakmica sa Gradinom, bila je jako teška prije svega psihički jer je došla par dana nakon šokantnog poraza od Sparsa. Mi nismo imali vremena za nikakvu pripremu, a i utakmicu sa Gradinom smo dočekali sa mislima o prethodnom porazu. Nismo imali prava na kiks, odigrali smo koliko je trebalo i na kraju upisali nove bodove.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Gradina nije nimalo naivna ekipa, mislim da će izboriti opstanak u ligi. Obezbjedili smo plasman u Ligu za prvaka, ali kako se prenose bodovi mi i dalje moramo biti maksimalno skoncetrisani i pokušati sve pobjedi do samoga kraja. Ova pauza će nam jako dobro doći, da zaliječimo povrede, osvježimo se i popravimo greške koje smo pravili u prethodnom periodu. Poslije ovoga slijedi Liga za prvaka, gdje vjerujem da možemo ostvariti naš zacrtani cilj", rekao je Naletilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi