Josip Naletilić: Igrati košarku bez emocija to jednostavno nisam ja
Košarkaš Slobode imao je šta reći nakon što su ga danas čelni ljudi suspendovali

Suspendovani košarkaš Slobode za SportSport.ba

Josip Naletilić: Igrati košarku bez emocija to jednostavno nisam ja

Emir Dindić

Danas je Sloboda pred sutrašnji susret sa Širokim Brijegom saopštila da do kraja sezone ne računa na iskusnog košarkaša Josipa Naletilića. Poslije toga dodali su da će ovaj košarkaš biti suspendovan a kao razlog svega toga naveli su kršenje klupske discipline. 

Tragom tih informacija kontaktirali smo Josipa Naletilića koji nije bio previše raspoložen za izjave, ali na naše insistiranje odlučio je iznijeti svoje mišljenje.

"Sve što sam radio, bilo je za dobrobit ekipe i rezultata. U utakmicu sa ekipom Mladosti odigrali smo sramno prvo poluvrijeme. Drugi dio susreta smo izašli kao ekipa i borili se i ponosan sam na to, a sve što se dogodilo u žaru borbe, povišen glas odgurivanje i slično, ako mi publika u Mejdanu zamjera, zaista se izvinjavam i iskreno mi je žao. Ali igrati košarku bez emocija i ne boriti se poslije sramnog prvog poluvremena, to nisam ja niti mogu biti", zagonetan je bilo Naletilić.

Sigurno je da će ovaj iskusni playmaker dobrano nedostajati Slobodi u polufinalnom okršaju sa Širokim Brijegom.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, susret između Slobode i Širokog Brijega na rasporedu je sutra sa početkom u 19:30 sati. 

Top Komentari

Dino_2000
E daleko će dogurati sa Čerkezovićem, ako je to razlog što si zagalamio onda jebiga.Pa bolan mi mu sa tribina jebemo i oca i majku.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi