Josip Pandža: Nadam se dobroj partiji svojih košarkaša
Trener Tuzlaka nada se da će njegovi košarkaši odigrati mnogo bolju utakmice, nego zadnji put kada su gostovali u Hercegovini

Trener OKK Slobode pred gostovanje u Širokom Brijegu

Josip Pandža: Nadam se dobroj partiji svojih košarkaša

E. Dindić

Košarkaši Slobode nakon tri kola play-offa Bosne i Hercegovine za košarkaše imaju omjer od dvije pobjede i jedan poraz. Posljednji trijumf ostvarili su na teškom gostovanju u Mrkonjić gradu kod domaće Mladosti. 

U srijedu je već novi ispit za izabranike Josipa Pandže, a putuju na teško gostovanje u Hercegovinu, kod ekipe Širokog. "

Što se tiče utakmice protiv Mladosti, kontrolisali smo od početka susret. U jednom trenutku došlo je do velikog pada u našoj igri, ali na kraju jednom pametnom igrom uspjeli smo da upišemo nove bodove.", rekao je Pandža te dodao:

"U srijedu protiv Širokog Brijega mislim da će biti veoma teško. U oba susreta u regularnom  dijelu sezone smo poraženi, što dovoljno govori da domaćini igraju odličnu košarku. Izvukli smo pouke iz tih susreta, te nadam se da ćemo u srijedu pružiti jednu dobru partiju", završio je Pandža.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, utakmica između Širokog i Slobode na rasporedu je u srijedu sa početkom od 19:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi