Josip Pandža napustio OKK Sloboda, mijenja ga bivši selektor BiH?

Tuzlaci traže novog trenera

Josip Pandža napustio OKK Sloboda, mijenja ga bivši selektor BiH?

E. Škorić

Josip Pandža je napustio Tuzlu i u narednom periodu neće sjediti na klupi OKK Sloboda.

Pandžina Sloboda poražena je u Bratuncu jučer u 7. kolu Premijer lige BiH, a dan kasnije bivši selektor mlade bh. reprezentacije odlučio je dići sidro.

"Zaslužen poraz i ni u jednom momentu nismo bili blizu. Vlada neki psihički pad, nemamo lidera na terenu koji bi nas vratio, neobjašnjive greške i u odbrani i u napadu. Zasad ne mogu ja biti taj koji utječe na to da se psiha promijeni za tri dana. Psihička nestabilnost se pokazala. Teška situacija za mene i igrače, vidjet ćemo kako dalje", kazao je Pandža jučer nakon poraza u Bratuncu.

Sloboda tako ostaje bez perspektivnog stručnjaka na klupi, a kao novi trener Tuzlaka spominje se bivši bh. selektor Damir Mulaomerović, kojeg dobar dio Uprave želi na klupi Slobode, mada se također spominje i bivši trener sarajevske Bosne Dušan Gvozdić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

To su za sada nezvanične informacije, ali Slobodi definitivno treba svježine.

Top Komentari

NAPOLI
Aide lopove komunalni
2 0
GMOkokoshka
Gvozdic odlican trener. Jako mi je bilo zao kad je otisao iz KK Bosna, a pravio je dobar posao
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi