Da li će Pandža promijeniti odluku?

Sinoć podnio ostavku, a šta će biti danas?

Da li će Pandža promijeniti odluku?

S. Mlaćo

Sloboda je sinoć upisala šesti poraz ove sezone u ABA 2 ligi.

Nakon produžetaka u Mejdanu je slavio Novi Pazar 103:102, a nakon meča ostavku je podnio trener Tuzlaka Josip Pandža.

"Od večeras više nisam trener Slobode. Ekipu ostavljam u dobrom fizičkom stanju. U zadnja četiri poraza bacanja smo šutirali ispod 50% i imali veliki broj zicera. Odgovornost je samo na meni. Moji igrači su željeli, borili se i trudili, ali to nije bilo dovoljno. Želim sreću novom treneru i Slobodi hvala na svemu", rekao je Pandža i dodao.

"Ogroman je pritisak koji ne mogu da podnesu moji igrači. Ovdje su porazi vezani isključivo za psihičku nestabilnost. Okrenuli smo leđa svojim igračima i to se mora promijeniti ako žele da Sloboda pobjeđuje".

Ipak, postoji mogućnost da Pandža ostane na klupi Tuzlaka. Naime, čelnici OKK Sloboda prvo žele obaviti razgovor sa njim, pa je moguće da i ambiciozni stručnjak promijeni odluku.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Sve će biti jasnije danas.

Sloboda nakon osam kola u ABA 2 ligi ima skor 2-6. U narednom kolu u goste će Lovćenu.

Top Komentari

zauveksloboda
Vlado Djurovic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi