Borac je u Sarajevu doživio sedmi poraz u sezoni i u drugom dijelu će morati dobro da se potrude kako bi se umiješali u borbu za plasman na završni turnir

Trener KK Borac Čačak

Jovica Arsić: Ofanzivni skok Sparsa je odlučio meč

M. Šljivak

Čačanski Borac poražen je večeras u Sarajevu od Sparsa rezultatom 66:63.

Ovaj tim je odigrao sasvim solidan meč, ali su bolju koncentraciju u finišu meča imali domaći igrači koji su na kraju upisali trijumf.

Trener gostiju Jovica Arsić je nakon meča istakao kako je ofanzivni skok Sparsa odlučio ovaj meč.

"Nismo uspjeli da iskontrolišemo ofanzivni skok Sparsa što im je najveći kvalitet. U važnim trenucima pala nam je koncentracija, oni su to iskoristili i ofanzivni skok je taj koji je odlučio. Također, promašili smo neke šuteve, Sparsi su slavili i želim im sreću", rekao je Arsić.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Ovo je Borcu sedmi poraz u ovoj sezoni...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi