JR Smith potpisao ugovor s jednim od najvećih favorita NBA lige

Pronašao novi klub

JR Smith potpisao ugovor s jednim od najvećih favorita NBA lige

E. Škorić

Prema američkim medijima, postignut je dogovor i uskoro će biti potpisan, pa će JR Smith postati novi član Los Angeles Lakersa.

JR Smith je s LeBronom Jamesom osvajao titulu u Cleveland Cavaliersima, a u završnici sezone koja treba da se igra od kraja jula u Orlandu na Floridi ponovo će biti u timu sa ponajboljim košarkašem svijeta.

Posljednjih dana su se odvijali pregovori između JR Smitha kao slobodnog agenta i Lakersa i prema ESPN-u, postignut je konačan dogovor.

Smith nije igrao utakmicu od kraja 2018. godine i niko ne zna u kakvoj je formi, ali može da bude koristan u rotaciji treneru Franku Vogelu, a smatra se zamjenom za Averyja Bradleyja koji je rekao da neće igrati do kraja sezone.

Po potrebi Smith može da bude preloman igrač za svaku ekipu, ali poznato je da nerijetko zna i da bude tragičar. Vidjet ćemo šta će donijeti Lakersima u završnici sezone.

Inače, 34-godišnji šuter je igrao još za Denver Nuggetse, New Orleans Hornetse i New York Knickse, a jednu godinu proveo je i u Kini.

Top Komentari

EdwinPol
Ja na sta su Lakersi spali, da im LBJ vodi sportsku politiku. Fuj.
3 0
dinass
Lj ga voda sa sobom ko cuku
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi