NBA zvijezda poljubila atraktivnu plavušu: "To je prvo što radiš? Gdje ti je pamet?"

Izazvao je lavinu komentara

NBA zvijezda poljubila atraktivnu plavušu: "To je prvo što radiš? Gdje ti je pamet?"

Admin Čaušević

Potez Juliusa Randela kada je poljubio svoju suprugu Kendru nakon pete utakmice play-offa serije između New York Knicksa i Miami Heata izazvao je lavinu komentara u SAD-u.

New York Knicksi su imali dosta problema koji su doveli do ispadanja u play-offu protiv Miami Heata, ali pitanje na koje se fokusirao bivši NBA košarka Kenyon Martin ne čini se da je uopće problem.

Martin je u emisiji Gilberta Arenasa "Gil's Arena" i kritikovao Juliusa Randlea jer je poljubio svoju suprugu Kendru odmah nakon pobjede Knicksa u petoj utakmici nad Miamijem.

"To je prva stvar koju učiniš? O čemu on razmišlja, gdje mu je pamet? Mislim, to je bila prva stvar koju je napravio", kazao je legendarni košarkaš Netsa Nuggetsa.

To se nije svidjelo Randleovoj ženi, koja je na Twitteru uzvratila Martinu.

Oglasi

"Oboje smo odrasli u domovima sa samohranim roditeljem. Nikada nismo vidjeli da naši očevi poštuju naše majke. Tako sam zahvalna da moja djeca odrastaju gledajući svog oca kao najboljeg oca i muža", poručila je Kendra.

Nakon toga dobila je ogromnu podršku svojih pratitelja na društvenim mrežama, a neki su za nju rekli da je anđeo i perfekcija od žene.

Randle i Kendra su u braku od 2017. godine nakon što su ranije u vezi bili tri godine, do sada imaju dvoje djece, sinove Kydena i Jayce.

I ranije je bilo situacija kada bi nakon utakmica ovaj 28-godišnjak ljubio svoju suprugu, ali niti jednom se nije suočio sa kritikama kao što je to bio slučaj sada.

[twitter]https://twitter.com/Ballislife/status/973196257064833025[/twitter]

Inače, Knicksi su izgubili seriju od Heata sa 4:2, a Randle nije bio na nivou kao tokom sezone u mečevima protiv ekipe sa Floride zbog čega se također suočio sa određenim kritikama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi