Junaković: Pokušat ćemo iznenaditi Igokeu
Foto: Jabuka.tv

Košarkaš Širokog pred Igokeu

Junaković: Pokušat ćemo iznenaditi Igokeu

Sutra će u okviru 5. kola Lige za prvaka košarkaškog prvenstva BiH biti odigran duel između Širokog i Igokee.

Iako je Široki domaćin, jasno je da je u sutrašnjem ogledu uloga favorita ide gostima iz Aleksandrovca, no unatoč tome na Pecari vlada optimizam. Pobjedi se nada i košarkaš Martin Junaković.

"Sigurno da je Igokea favorit u ovoj utakmici, imaju jako iskusnu momčad. Međutim, mi ćemo ih pokušati iznenaditi i pobijediti. Cijelu sedmicu treniramo vrhunski i sigurno da nam se to mora negdje vratiti. Svi se nadamo da to može biti već sutra protiv aktualnog prvaka BiH", istakao je šibenski organizator igre, pa dodao:

"Moramo prije svega odigrati vrhunsku i koncentriranu obranu da bi došli do šanse za pobjedu. Potrudit ćemo se da našu mladost pretvorimo kao dodatnu prednost u sutrašnjoj utakmici".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Širokobriježani na ovom meču neće moći računati na povrijeđenog Elijaha Macona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi