Juniori OKK Spars otputovali na kvalifikacioni turnir Eurolige u Beograd

Pozitivna atmosfera pri polasku iz Sarajeva

Juniori OKK Spars otputovali na kvalifikacioni turnir Eurolige u Beograd

S. Mlaćo, foto: S. Bošković

Juniori Sparsa jutros su ispred dvorane na Grbavici otputovali na kvalifikacioni tunir Eurolige u Beogradu.

Turnir će biti održan od 22. do 24. februara, a Spars nastupaju u grupi B zajedno sa Fenerbahčeom, Mega Bemaxom i Union Olimpijom.

U redovima bh. tima vjeruju da će osmi turnir zaredom svakako biti veliko iskustvo za njih, te se nadaju dobrom rezultatu.

"Idemo da se pokažemo u najboljem mogućem svjetlu. Borit ćemo za svaku loptu, dati maksimum svaku utakmicu, a za šta će biti dovoljno vidjećemo. Sparsi osam godina učestvuju na ovom turniru, to znači da se naš rad cijeni, a naš je cilj da mladim igračima pružimo što već priliku svake godine", kazao je za SportSport.ba pri polasku sa Grbavice trener juniora Sparsa Slobodan Kecman.

Sparsi će prvi meč odigrati u petak protiv Fenerbahčea u 14 sati. U subotu su planirana dva meča. Prvi u 12 sati protiv Olimpije, dok je od 18 sati rival Sarajlijama Mega Bamax.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi