Jure Gunjina novi košarkaš HKK Zrinjski

Novo pojačanje

Jure Gunjina novi košarkaš HKK Zrinjski

HKK Zrinjski od početka ove sezone proživljava jako teške momente.

Plemići su nakon osam kola predposljednja momčad prvenstva sa samo dvije pobjede što je nedavno rezultiralo smjenom trenera.

Umjesto Tihomira Mustapića na klupi Zrinjskog našao se mladi hrvatski stručnjak Neven Nikolić a kako stoje stvari bit će promjena i u rosteru nekadašnjeg šampiona BiH.

Prvo pojačanje za mandata Nevena Nikolića bit će Jure Gunjina, hrvatski krilni košarkaš koji će u Mostar stići iz kosovskog KB Rahovec.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Gunjina je američki đak, završio je koledž u SAD, igrao za Georgia Southwestern State i Forth Wayne a po povratku u Europu igrao je u španjolskoj drugoj i trećoj ligi, Engleskoj, na Islandu te Hrvatskoj za KK Bosvo.

Novoj momčadi Gunjina će se priključiti u petak a nije nemoguće da u rosteru bude već u subotu kada Zrinjski ide na neugodno gostovanje u Bratunac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi