Justin Doellman novi igač Efesa
Foto: EPA

Pojačanje u reketu

Justin Doellman novi igač Efesa

M. Šljivak

Američki košarkaš Justin Doellman (32) novi je igrač Anadolu Efesa.

Iskusni 32-godišnji krilni centar dogovorio je uslove sa turskim velikanom i uskoro će staviti potpis na ugovor do kraja sezone.

Doellman je dugo bio u potrazi za novim klubom nakon što je napustio Barcelonu na kraju prošle sezone. Na kraju je postignut dogovor s Efesom i sigurno je da će Amerikanac s kosovskim pasošem predstavljati dobro pojačanje za tim iz Istanbula.

Tokom profesionalne karijere Doellman je igrao u Francuskoj i Španiji. Igrao je iza Cholet, Besancon, Orelans, Alicante, Manresu i Valenciju, dok je posljednje tri sezone proveo u Barceloni.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Prošle sezone je prosječno ubacivao nešto više od osam poena po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi