7

Komentari (7)

karlhajncbrazzzo
Šta je sad miševi? Gdje je bio sisa Jokić sinoć, izgubio se, nije se vidio pored bošnjačkog sina veličanstvenog Jusufa.
user1597698961
Sve se moze ogledati u rijecima jednog od komenqtorra arene,,nurkic u tom momentu imao 13poena,a jokic zabio za 11ti,,a za 13ti poen nurkica komentator kaze sve pogadja nurkic,za 11ti poen za jokica kaze nista ga ne ide,,znaci zelim da skrenem paznju na to da jokic mnogo vise loptib sutira,mnogo vise promasuje ali i zabija vise,,nurkic za 13poena osutao 8sutevq a jokic 20ak ,ogromna razlika..naprijed Blazersi i Bosnian Beast????
Keno
Brate volim nurkica ali jedna losa odigrana partija s strane jokica niste ne znaci. Sve ti je kasno kad jokic ubaci 16 poena i pise se da je odigrao ocajno
Salihović23
I sta sad neko ispadne, i za njih sezona gotova? Kad je finalna serija uopšte?
Dino69
Ko dodje do 4 pobjede prvi,ide dalje,Portland ako dobije i iducu kod kuce vjerovatno ide dalje
Salihović23
Mislim datum kad neko ko prvi ispadne, i zadnja finalna utakmica koliko bude vremena izmedju, par mjeseci vjerovatno?
Tas14
Istina je. Stvarno su i Nurk i Blazersi imali odlicnu odbranu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.