11

Komentari (11)

dzovani1946
Uspio hvala bogu,ostvario se hvala bogu,neka si hvala bogu......Ali druze ti si jedan iskompleksirani papak bgm,trazi pomoc ili se ugledaj na Mirzu i Edina.pozz
ibrahim51
Samo oni koji imaju los moral - lose vladanje, lose ponasanje mogu nesto lose govoriti o ljudima.Govoriti lose o ljudima koji su nesto postigli u zivotu, to mogu samo oni koji su zavidni, ljubomorni. Pravi covijek treba da voli, postuje sve ljude koji nesto vrijede.Moje iskrene cestitke svim nasim igracima BiH a posebno legendi nasoj Jusufu Nurkicu. Nurkic pronosi dobar glas o svojoj BiH.Hvala mu puno, pozdrav njemu i svim igracima.Sretno vam momci i da nas obradujete pobjedama.
Benjamingst
Tako je Ibro, hvala Bogu kad imao igraca u NBA dok je igrao u Denveru dolazio je kod Senada ba cevape Nuric... raja ga bas volila u Denveru...
Benjamingst
Kako su nasi ljubomorni na uspjeh Nuekica. Pa Juduf dnevno zaradi $ 28000 USD znaci svaki dan... a neke nase budale obracaju se bogatasu na njegovom profilu... cuj 50 KM ili 40 KM pa on to za 1 secundu zaradi a nista neradi.
stopkrkanima
Sto ti ne bi tresao sljive u tetovu za 40 maraka? Malo mutirane i radioaktivne al dobijes jos kilu kuci da poneses gratis.
rifresh
najbogatiji sportista BiH i jedan od bogatijih Bosanaca ako ne i najbogati
Benjamingst
Ima legendo bogatij u USA nasih Bosanaca.... Ali Jusuf je ipak priznata licnost..
Abekric
legenda ,neka nama njega
plavi kanarinac
Papak 1/1 .. nema potrebe dolaziti, imamo mi igrace koji ginu za nas...
Benjamingst
Cuj papak? Ako Bog da opet ga gledam kad bude igrao kod nas u Sacramentu prtiv Kingsa... da podrzim naseg Nurkica....a to si papak legendo.
ja224
hahahahahahahahah koji kralj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.