Jusuf Nurkić dominira na Instagramu: Ponovo je ostavljao fanove bez teksta

Odlično raspoložen

Jusuf Nurkić dominira na Instagramu: Ponovo je ostavljao fanove bez teksta

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u ponedjeljak u Sarajevu pred susrete kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje naš tim igra protiv Finske i Češke.

Novi selektor Jasmin Repeša će moći računati gotovo na najjači tim koji imamo u ovom trenutku, jer će u konkurenciji za ove mečeve biti NBA košarkaši Jusuf Nurkić i Džanan Musa. Nurkić se priključio ekipi već u ponedjeljak, dok je Musin dolazak prolongiran i očekuje se da u petak bude u Sarajevu.

Naši košarkaši koji su stigli na okupljanje nalaze se u hotelu Holiday gdje će boraviti tokom priprema za mečeve s Finskom i Češkom. U centru pažnje sigurno je Nurkić od kojeg se najviše očekuje u ovim duelima. Bh. košarkaš je očito odlično raspoložen, a to je pokazao sinoć na Instagramu svojim objavama.

Naime, Nurkić je poznat po tome što voli odgovarati na komentare svojih fanova na Instagramu i Facebooku, a ovaj put otkrio je da dobija zanimljive poruke u inbox. Neki ga zovu da "radi" za izbore, dok drugi zovu da ide s njima "u šljive". I ovaj put Nurkić je bio inspirisan da u rimama odgovara.

Rijetkost je da poznate sportiste razgovaraju tako s fanovima, a sigurno da u NBA ligi osim Nurkića gotovo to niko ne radi. Međutim, treba mu zaista čestitati što ponekad odgovori i pokaže da je i on samo čovjek. Nadamo se da će na parketu biti raspoložen baš kao i što se tiče "bacanja rima".

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Promo

Top Komentari

plavi kanarinac
Papak 1/1 .. nema potrebe dolaziti, imamo mi igrace koji ginu za nas...
5 78
ibrahim51
Samo oni koji imaju los moral - lose vladanje, lose ponasanje mogu nesto lose govoriti o ljudima.Govoriti lose o ljudima koji su nesto postigli u zivotu, to mogu samo oni koji su zavidni, ljubomorni. Pravi covijek treba da voli, postuje sve ljude koji nesto vrijede.Moje iskrene cestitke svim nasim igracima BiH a posebno legendi nasoj Jusufu Nurkicu. Nurkic pronosi dobar glas o svojoj BiH.Hvala mu puno, pozdrav njemu i svim igracima.Sretno vam momci i da nas obradujete pobjedama.
54 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi