Double-double Nurkića, Portland ispustio pobjedu protiv Bullsa
Foto - EPA

Dobar nastup bh. centra

Double-double Nurkića, Portland ispustio pobjedu protiv Bullsa

M. Šljivak

Portland Trail Blazersi poraženi su na svom parketu od Chicago Bullsa rezultatom 111:108.

Ovaj tim je uspio da ispusti 20 poena prednosti koliko su imali tokom druge dionice i na kraju su izgubili meč za četvrti poraz sezone i sada je Portland na omjeru 3-4.

Jusuf Nurkić je u dresu Trail Blazersa pružio jako dobru partiju. Imao je double-double učinak od 12 poena i 11 skokova, a upisao je i šest asistencija.

CJ McCollum je kod Portlanda ubacio 26, Damian Lillard 24 poena, dok je Bullse do trijumfa vodio Coby White sa 21 poenom

U ostalim utakmicama postignuti su ovi rezultati:

Brooklyn - Utah 130:96
Memphis - LA Lakers 92:94
Denver - Minnesota 123:116
LA Clippers - San Anotnio 113:116

Top Komentari

19211921
U odbrani grozan i nepokretan. Pogledajte zadnje dvije minute i sve ce biti jasno, ljudisu pucali na njega kako god su htjeli i to je i odlucilo utakmicu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi