Blazersi dominantni protiv Warriorsa, Nurkić se nije naigrao

Ubjedljiv trijumf

Blazersi dominantni protiv Warriorsa, Nurkić se nije naigrao

Admin Čaušević

Portland Trail Blazersi su bez većih problema u gostima pobijedili Golden State Warirorse rezultatom 98:123. 

Gosti su već u prvoj četvrtini pokazali da će oni biti ti koji će se pitati za sve. Imali su +15 (21:36), da bi do kraja meča bez problema održavali tu prednost.

Jusuf Nurkić se nije naigrao. Na parketu Chase Centra je proveo svega 17 minuta i to zbog ranih problema s ličnim greškama.

Na kraju je ipak bio blizu double-double učinka. Uspio je zabiti osam poena, a imao je isto toliko skokova.

Blazerse je očekivano do pobjede vodio duo Lillard-McCollum sa po 34 odnosno 28 poena. Kod Warriorsa se izdvojio Curry sa 26 poena.

Top Komentari

WOLF20
Juka, ostavi se politike i posveti se kosarci. Forma ti je uzasna jos malo pa neces ni petorka biti.
4 0
Famoza
Turčin Enes Kanter mu opasno prijeti, Amerikanci ga hvale, ako Nurkic nesto ne promjeni izbacice ga oz startne petorke turčin 100%
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi