Jusuf Nurkić iskoristio odmor u Sarajevu i napravio "spektakularan transfer"

Još uvijek se oporavlja od povrede

Jusuf Nurkić iskoristio odmor u Sarajevu i napravio "spektakularan transfer"

E. Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić još uvijek se nalazi na odmoru u Bosni i Hercegovini.

Nurkić je prije dva dana oduševio sve prisutne kada se s djevojkom Eminom pojavio na crvenom tepihu SFF-a. Bh. košarkaš se već neko vrijeme nalazi u BiH, a uskoro bi se trebao vratiti u Portland i nastaviti oporavak od teškog loma noge.

Dolazak Nurkića u Sarajevo iskoristili su i momci iz naše popularne grupe Dubioza Kolektiv. Naime, poznato je da njihova muzika svira u dvorani u Portlandu na zahtjev Nurkića, a sada su imali priliku za druženje u Sarajevu.

Članovi ove grupe na svojoj Facebook stranici nasmijali su mnoge objavom fotografija s Nurkićem i poručili su da su nakon mukotrpnih pregovora ostvarili "spektakularan transfer". Naime, Nurkić sada postaje centar Dubioze kolektiv, dok član ove grupe Brano Jakubović ide u Portalnd.

"Sinoć je nakon mukotrpnih pregovora realiziran neočekivan transfer: u Dubioza kolektiv na poziciju centra dolazi Jusuf Nurkić-BosnianBeast23, a u zamjenu odlazi Jakubović, koji se ove godine i nije naigrao na poziciji lijevog bočnog DJ-a", poručili su iz Dubioze kolektiv.

Top Komentari

Noone
Jeste glupi, jebo vam ovaj klik mater
2 7
@dn@n
Legenda nasa
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi