10

Komentari (10)

Zoha
Jedan od najvecih seljaka iz BiH,u svakom pogledu ,nas "patriota"...
Zoilomas
Seljacino ne pricaj o sebi, Nije seljak onaj sto se rodi na selu nego onaj s opankom u glavi. Debilu bar on zna nositi znak srebrenice I otici u Srebrenicu dok ti tvoji jedva cekate svakogodisnju koridu seljacino slinava gradskog porijekla.
Zoha
Ko je tebe sta pito majmune
Denchi
Manje pricaj, vise radi, lijepa SDA glavo...
Ga_Zi_JA
Vracaj WANDU I KINSEY, ovaj SMARA PRAVO..daj nam malo pricaj o REPREZENTACIJI JUKA...
doctoroffootball
Jusufe, zvjerino od igrača, patrioto, sve si, ali umrijeće generacije, čekajući te na okupljanju repke.
ragge
Odličan košarkaš, ponosni smo što si bosanac juka institucijo i što nas predstavljaš u svijetu
user1583752673
Znaci ako te kritikujem odmah sam protiv tebe. Hocu li reci da si dobro igrao ako nisi!? Nidje veze. Mozda bi malo bilo bolje da igras kosarku nego da visis na drustvenim mrezama. Imas vise objava dnevno od Kim K.
Bajernovac
pa ajde ovako dnevno 3 ili 4 objave o Nurkicu ,,pa covjek zaradjuje hljeb za sebe ne za mene ili nas ,pustite covjeka da uziva u kosarci ako vec zeli da bude vrhunski kosarkas,,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti