Nurkić se oglasio o Greenu: "Bratu je potrebna pomoć, imao sam sreće da..."
Jusuf Nurkić opeo je po Greenu koji ga je sinoć nokautirao na parketu.

Bh. košarkaš je još i dobro prošao

Nurkić se oglasio o Greenu: "Bratu je potrebna pomoć, imao sam sreće da..."

Eldar Ganibegović

Jusuf Nurkić sinoć je odigrao jako dobar meč, no sve je zasjenio nokaut koji je dobio od Greena. Sada je bh. košarkaš sve i sam prokomentarisao. 

Noć za nama donijela je pet utakmica u NBA ligi, a u Americi i Bosni i Hercegovini posebno se istakao detalj kada je Draymond Green nokautirao Jusufa Nurkića. 

Phoenix Sunsi su rezultatom 119:116 bili bolji od Golden State Warriorsa, a naš Jusuf Nurkić je bio drugi najefikasniji igrač u pobjedničkom timu sa 17 poena, 13 skokova i sedam asistencija.

Naš košarkaš imao je i jednu vrlu nezgodnu situaciju. Popio je težak šamar od Greena, te je odmah završio na podu gdje je ostao čak 50-ak sekundi.

Bh. košarkaš je prokomentarisao tu situaciju, rekavši da je bratu potrebna pomoć:

Oglasi

"Bratu je potrebna pomoć. Stvarno ne znam u čemu je problem s njim. Imao sam sreće da nije pokušao da me davi. To što je on uradio nema nikakve veze sa sportom niti košarkom. Stvarno ne znam o čemu je razmišljao."

Navijači traže da ga se suspenduje ili čak izbaci iz NBA lige. Jasno je da će igrač GS Warriorsa dobiti kaznu, samo je pitanje kakvu i koliku.

Nikola Jokić dobro upoznao Draymonda Greena

Draymond Green je tokom posljednjih godina imao nekoliko incidenata. Na Balkanu se najviše pamti kada je gurao prst u oko Nikoli Jokiću.

Osim toga, imao je incident s Gibertom kojeg je davio na utakmici, Sabonisa je udario, dok mirni od njega nisu ni saigrači jer je nokautirao Poolea.

Zaista je pitanje kada će se smiriti ovaj čovjek. Ko zna, možda mu je nokaut Nurkiću i posljednje što je uradio na parketima NBA lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti