14

Komentari (14)

Savage
Ne vezano za ovu tekmu. Jeste primjetili kako su igraci Clipersa agresivni ka Doncicu. Prave jako teske faule i podmukle na nogu mu malo nagaze, pa po ramenu namjerno gdje ima problema i lakat u ledja. Ulozili su zalbu predsjedniku NBA i veceras ce biti na utakmici. Juce sami sebe sj..se 35/12 bilo i Kwami ufati seriju i Geroge i totalno ih razmontirashe tj atmosferu u timu.
Savage
SAS uvjek kaze ono sto mu na jeziku. Lebrona vazda blamira sto nije vise aktivan i agresivan u polaganju za kos. Ali dodao je jos za Nurka sad na ESPN da se mozda boji povrede tj preporuke doktora i da moze svakog centra cuvat, i isto da pravi licne greske nepotrebne, bas kao sto neko spomenu 3 greske pa odjenom fauled out. Pozz i budite mi zdravi.
PeppermintSA
Sve što je rekao stoji. On zaista ima potencijal da dominira, a spao je na prosječnog roll igrača kojem je niski double-double vrhunac. Jedan je od rijetkih evropskih centara koji ima dominatne fizikalije.
amex
Sve je tacno rekao.. al ne može on pored "zvijezda" koje cijelu noć samo sutaju..
C.Banks
Nadam se da će bit bolji jer do sad je nedovoljno za prolaz
Zoilomas
Nezna sta prica, Nurk bio fantastican sinoc, Covington podbacio kao nikad.
user1597698961
Nije bio fantastican jer juka kao i jokic moze svaki mec 20+zabijati,ali nema slobode velike ne sutira mngo kao jokic,ili kao lilard i mccolum u portlandu,da ima vise slobofe juka je predobar igrac,20+svaki mec moze
Zoilomas
Mogao bi da malo vise igra i da se vise lopta djeli jer Cj Covington a pomalo i lillard, pucaju trojke koje znaju da nemogu pogoditi. Neznam kakvu ti kosarku gledas drug u kojoj igras kao centar 32 min i dok ostali igraci pucaju kao vecers 34 poena za 69 pokusaja sto je manje od 50% bez nurkica jos da imas 13 skokova 6 dodavanja i blok, preuzimanje lopte i jos zabijes 13 poeana za 32 minta. da je Igro Lebron nebi mogao bolje a ni jokic da su njegovi suigraci pucali ovako lose.
Dzambo
Nažalost Jusufa je dosta ona povreda uništila, ali vjerujem da će već sljedeće sezone Juka bit pnovo onaj stari
dedizator
Dobar je on ali kao što kaže lik, samo ne koristi ga kako treba. Nije on okretan kao Jokić da bi bio često van reketa. Oni furaju taj stil za Lil i Mlc-a, koji je dovoljan za 1. kolo playoffa i to je to, a mogu puno bolje.
19211921
Juka jutros bio na nivou i kvalitetno odigrao. a da moze bolje, uvijek moze, 26 mu je, ima vremena
DelPiero
najbolji u odbrani. sut iz igre je mogao bolje (mada je vecinom popravljao sam svoje promasaje), i 6 licnih gresaka je mogao da izbjegne (falio je ekipi u zadnjim minutama).
19211921
Istina, dosta neoprezno je dobio 3 i 6 faul, dok 4 i 5 imam osjecaj da su sudije bile onako previse stroge
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.