Navijači okupirali Jusufa Nurkića: "Isti ste ba, isti ste"
Foto - Screenshot

Momak iz Živinica je velika zvijezda

Navijači okupirali Jusufa Nurkića: "Isti ste ba, isti ste"

M. Šljivak

Jusuf Nurkić je protekle noći u Memphisu odigrao spektakularnu utakmicu.

Bh. centar je u pobjedi Portland Trail Blazersa nad Grizzliesima rezultatom 123:119 ubacio 32 poena i uhvatio je osam skokova.

Gdje god da se pojavi ovaj sjajni košarkaš uvijek privuče veliku pažnju. Brojni navijači žele fotografiju za uspomenu, a Nurk ima strpljenja da se sa svima fotografiše i da potpiše poneki autogram.

Tako je bilo i u Memphisu. Nakon fenomenalne utakmice Jusuf je izdvojio vrijeme za navijače, a među njima je bilo i fanova koji vode porijeklo iz Bosne i Hercegovine.

Među grupom je bio i momak koji liči na Nurkića, a to su bh. košarkašu i sugerisali iz grupe:

"Isti ste ba, isti ste".

Bosanska zvijer ove sezone igra fenomenalno. Na prosjeku je od 14.7 poena i 11 skokova po utakmici, a u posljednjih 10 utakmica poenterski učinak mu je 16 poena po susretu.

Promo

Top Komentari

user1582456981
MashAllah kako je lijepo vodjet ovoo i da Nurk pokazuje koliko moze i zna i jos nije maksimum dostigao..
3 3
Goran86
Izrasto ju odlicnog centra.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi