Jusuf Nurkić na mezaru svoje Nensi: Trebalo mi je puno vremena da se naviknem na stvarnost

Privremeno je u BiH

Jusuf Nurkić na mezaru svoje Nensi: Trebalo mi je puno vremena da se naviknem na stvarnost

Edmir Škorić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić posjetio je danas mezar svoje preminule nane.

Nurkić je polovinom avgusta, dok je još s Portlandom igrao play-off NBA lige, objavio da je umrla njegova nana s kojom je bio jako vezan i uz koju je odrastao.

Juka je teško podnosio odlazak svoje "Nensi", kako ju je zvao, a sada je iskoristio povratak u BiH da posjeti njen mezar.

"Trebalo mi je puno vremena da se naviknem na stvarnost da je moja nena preminula. Bit ću ti uvijek zahvalan moja Nensi", napisao je Nurkić.

On je danas, podsjetimo, zajedno s Džananom Musom u Sarajevu dobio diplomatski pasoš uz pomoć kojeg će lakše putovati.

Top Komentari

87618
Covjek ba zivi u USA , malo se uzivio ; nana / nensi , majka / meysi , dedo /deysi , babo / bebsy.....a vi se tu kacite ko je kriv za naslov
4 13
Realist
Eee moj Škorsi prekrsti se ljevom i desnom pa idi klanjat. Ovakav naslov mogu smislit samo veliki umovi
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi