Nurkić "završava" pojačanje za Zmajeve: "Radujem se budućnosti u reprezentaciji BiH"

Aktivni na Twitteru

Nurkić "završava" pojačanje za Zmajeve: "Radujem se budućnosti u reprezentaciji BiH"

E. Čaušević

NBA draft za novu sezonu zakazan je za 16. oktobar, a na njemu se trebao pojaviti i košarkaš bh. korijena Luka Garza, ali je on to otkazao.

Garza se prijavio na NBA draft nakon što je prethodnih godina pružao veoma dobre partije u dresu univerziteta Iowa, no odustao je od drafta i odlučio i finalnu godinu provesti na koledžu. On inače ima američki pasoš, ali majka mu je iz BiH, te ima pravo da igra za naš tim.

On bi mjesto u reprezentaciji BiH mogao dobiti i kao stranac i kako stvari stoje itekako je "zagrijan" da u budućnosti obuče dres naše selekcije.

To potvrđuje i njegov razgovor s Jusufom Nurkićem na Twitteru. Nurkić ga je pohvalio za dosadašnji rad i poručio mu je da ga čeka u NBA ligi, ali i u reprezentaciji BiH.

Garza je odgovorio našem košarkašu i zahvalio se na podrrci, ali je poručio još da se i on raduje budućnosti u reprezentaciji BiH.

Top Komentari

Realist
E to bi bila pojacanja a ne ko oni Šveđani u nogometu
0 18
Ante G.
Jos njega neko da zavrsi, da on nekada odigra za BiH, kojom se toliko ponosi... :)
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi