29

Komentari (29)

Edin
Ako cemo iskreno, poglup naslov!! Nisu igrali Nurkic vs Jokic nego Portland vs Denver. Da su usporedjivali odmjer izmedju Nurk i Jokica bilo bi: Nurk (16) vs Jokic (34)
Babuka1
Apsolutno, sa ovakvim naslovom ce samo zapalit ove lahkozapaljive.
dedizator
do sad nisi primjetio da pucaju po nacionalnom ključu ove naslove. stoka urednička
EdoH
100% si u pravu. Kvalitet je smeće. Čeka se da se prepiše sa drugih vijesti poslije 2 dana pa ovdje kao novost. Hajd makar su ovdje uspili biti posebni pa skontali da je to sad Bosanac protiv Srba. Bravo. Pisac Čaušević je genija. Prvi put na to da se proba upalit narod. Kvalitet kao I ostalo smeće sto smo navikli. Ali nemamo bolje. Hajd mozda ce Hrvatska za nas pisat nekad pa da se mozemo pohvalit našim napredkom?
Husrefbeg22
Ne pisite puno o njemu. Kada bude trebao igrati za BiH bit ce po obicaju povrijeden.
user1582456981
X faktor je Nurk bio kada se lomila utakmica.. zbog njega ne spavam
Tas14
Bravo Nurkicu! Samo treba ganjati Luku Garzu da igra za BH
zvjezdan10
"U procesu sam dobijanja dvojnog državljanstva. To mi je trenutno najvažnije. Dugo sam u kontaktu s nacionalnim timom BiH, a tamo igra i moj rođak Amar Alibegović. Želim igrati s njima, kao i sa ostalim sjajnim igračima, kao što su Nurkić i Musa. Nadam se da ću već sljedećeg ljeta moći obuči nacionalni dres", rekao je Garza u podcastu "World of Basketball" kojeg vodi Fran Fraschilla.
zvjezdan10
Vijest iz septembra 2020.
zevs
ako bude i taj Garza redovan u dresu reprezentacije ko Nurkic onda nema potrebe da dolazi
Gvardijan
Samo i ako ga uganjaju nisam siguran da ce igrati sa Nurkicem jer je on uvijek /Nurkic/ kada treba u reprezentaciju nekako naprasno povrijeden.Znam da cu na ovo dobiti puno minusa ali nazalost je tako.
user1582376900
?? Jokic 34 kosa Nurkic 16..Jokic 16 skokova Nurkic 12. Jedan je MVP... Jokaaa
Szentharomsvag
Tebi košarka nije baš najjasnija, jel'de?
Chupy
Druze deder se malo resetuj, but slow...
chelsea321
Nek ti jokic napravi portal pa ga tamo fali do tad shrbe na nasem zaobidji..
Keno
Svaja cast Jokicu al ti cetnice gadni mars sa portala
karlhajncbrazzzo
Nurkić je prošlu utakmicu objasnio Jokiću kako se igra košarka. Danas je malo povukao ručnu kočnicu ali i to je bilo dovoljno za pobjedu. Bravo Nurk idete do kraja. Jokara ispada u prvom kolu. Red se mora znati.
DeteVi
Red se već odavno zna. Nurkic nije imao prostora za igru dok je bio u Denveru. Jarane, ti od toga nemaš ništa ako tako uzdižeš naše sportaše. Džaba ćeš se razočarati kad imaš tolika očekivanja.
karlhajncbrazzzo
Jarane nemam ja nikakva očekivanja, jedino što volim navijati za naše, još ako igraju dobro kao Jusuf, meni srce kao džamija. Ali uzdizati jednog Jokića u utakmici koju je izgubio od tima gdje igra naš Jusuf, pored mene živog to neće moći. :D A još uz to Jusuf odigrao partiju na visini zadatka. Slobodno ti navijaj za Jokića, ali ne brani meni da uzdižem u nebesa Jusufa.
DeteVi
Pa brate, kako će biti Nurkic Jokić 1:0. Drago mi je za Break, ali nemojte se provaljivali. Ismijavat će nas susjedi
karlhajncbrazzzo
Koga boli k za susjedima? Tako je Jusufe, samo hrabro do metle, 4:0.
DeteVi
Boli me k za njih. Ali se slažeš da je Nurkic bolje odigrao od Jokića? Prije odgovara prvo zamisli da Jokić nije srbin već npr njemac, Karl Heinz
Edward NewGate
@DeteVi a kako nije Jusuf , Nikola 1:0? Jeli Port dobio? Jeste, jeli Jusuf bio jedan od boljih? Jeste. Daj mi onda objasni kako i zasto bi nas komsije ismijavali?
DeteVi
Da ti objasnim? Ako već pitaš tako nešto, onda tu nema potrebe ulaziti u diskusiji. Portland Denver 1:0. Idemo Nurk!
Tannam
Zato sto je Jokic bolji i korisniji igrac od Nurkica. Upravu je DeteVi, ne budite kompleksasi ovakvim naslovima.
karlhajncbrazzzo
Halo momak, na srbijanski sajt odeš pa pitaj ko je bolji. Jusuf je Bog otac za tog indijanca iz Srbije.
user1597698961
Jokic je glavni igrac denvera,ima vecu slobodu ,zato je korisniji,on je kao lilard u portlandu,glavni igrac,dok zabiju 30koseva upropaste 10napada,,za nurka to nijr slucaj,nurk je mnogo koristan igrac u oba pravca za ekipu,ne glwda svoje statistike
user1597698961
Da se nadovezem na ovo svoje da je jokic glavni u denveru i ima slobodu,,u ovom mecu jokic je ispucao 27suteva,,,52%realizacije A onda dodje Bosnian Beast koji iz polja ima samo 10suteva i realizaciju 70% Nurk da zeli sutati trojke i da suta cesto igrao bi statsitcki svaki put kao Jokic
DeteVi
Da baba ima muda bila bi djed
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.