Dan nakon poraza od Češke

Jusuf Nurkić ostavio poruku za naciju

9

Komentari (9)

Naser
nurk tebraaaaa
ibrahim51
Nurkic srcem voli BiH.Takvi trebaju biti svi Bosanci. BiH je domovina Muslimana, Srba Hrvata i ostalih.Tako je trebamo svi dozivljavati.Nigdje nam nije kao u BiH.
Saimai1316
BiH je domovina Bosnjaka,Srba i Hrvata ili ako vec hoces muslimana,pravoslavaca i katolika
Emir
Neka si mu rekao cuj Muslimana? Zemlja dobrijeh Bosnjana ovi drugi i treci su dosli zajedno sa najezdom okupatora Osmanlija.
Dobar,Los,Zao
Sretno rebi Juka u Portlandu,radi na sebi da budes najjaći centar Nba,nama dovoljno i bit ćemo sretni,da mi dijete nosi dres s tvojim prezimenom,a mi j..o nas,mi ćemo tavorit u ovoj zabokrećini od izbora do izbora!Hvala za trud!
Lud
Stvarno mislite da to on piše ...
karlhajncbrazzzo
Čuj za naciju. Koju naciju?
MirzaBarucic
Samo kod nas na bolesnom Balkanu mijesamo naciju i narodnu pripadnost. Imas bh. pasos? Onda si bosanskohercegovacka nacija. Htio to priznati ili ne. Eh sad, kojoj etnickoj grupi pripadas, to za naciju nije bitno.
karlhajncbrazzzo
Da naučim da postoji i bosanskohercegovačka nacija. Hvala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.