Pjesma bh. zvijezde ori dvoranom: Jusuf Nurkić pokazao uz koju pjesmu se zagrijava pred meč

Ima novu pjesmu za zagrijavanje

Pjesma bh. zvijezde ori dvoranom: Jusuf Nurkić pokazao uz koju pjesmu se zagrijava pred meč

E. Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa sinoć su poraženi na svom parketu od Shicago Bullsa u dramatičnoj završnici sa 111:108.

Portland je imao prednost od čak 20 poena tokom ove utakmice, ali su to uspjeli nekako da ispuste, te je na kraju Chicago slavio.

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić odigrao je dosta dobar meč i uspio je da ubaci 24 poena i pokaže da se lagano vraća u pravu formu.

On se oglasio večeras na Instagramu i objavio video koji je oduševio bh. navijače. Sinoć se dvoranom u Portlandu orila pjesma Dine Merlina "Mi" uz koju se zagrijavao naš najbolji košarkaš, ali i njegovi saigrači.

"Budim se, ustajem i ne odustajem", napisao je Nurkić uz video sa zagrijavanja.

Nurkić često bira pjesme koje se puštaju tok zagrijavanja, a pored Merlina ranije smo mogli čuti Zabranjeno pušenje, Dubiozu kolektiv, Nedeljka Bajića - Baju...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJwJvzUFGTq/[/instagram]

Top Komentari

makelele
Šteta sto momak previse gubi vrijeme sa muzikom, politikom, pametovanjem... steta sto se ne posveti 100% kosarci poput Nikole Jokića npr. Al ajd, barem je digao lovu.
6 3
Krosteutegurovic
Treba on pustiti Ilahije i kaside, možda ga to digne.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije