Jusuf Nurkić poslao poruku, Portland mu odmah odgovorio

Počinje s procesom oporavka

Jusuf Nurkić poslao poruku, Portland mu odmah odgovorio

Edmir Škorić

Jusuf Nurkić se nekoliko dana nakon stravične povrede javio fanovima putem društvenih mreža.

Nurkić je imao stravičan lom noge prije nekoliko dana, ali je operisan i pušten je na kućno liječenje.

Jasno je da Nurkića čeka jedan dug period prije nego se ponovo vrati na parkete, ali podrška za bh. centra ne izostaje i čitav svijet je ovih dana bio uz Juku.

"Hvala svima koji su me kontaktirali, poželjeli mi sve najbolje i molili se za mene nakon povrede. Veoma cijenim podršku. Želim se posebno zahvaliti svojim saigračima, Trail Blazer organizaciji, RIP City fanovima, mojim trenerima, timskim trenerima i doktorima koji mi pomažu ovih dana. Radit ću naporno tokom oporavka i radujem se povratku na parket i pridruživanju saigračima. Navijat ću za njih u playoffu. Hvala RIP Cityju za svu ljubav i podršku", napisao je Nurkić na Instagramu.

Na njegovu objavio je odgovorio i Portland na zvaničnom profilu na Instagramu s porukom: "Volimo te Nurk".

Navodno, njegov oporavak trebao bi trajati nešto više od pola godine, te bi tako mogao biti spreman za narednu NBA sezonu.

Michael George, američki hirurg, upozorio je da je trenutno najveći rizik za Nurkića infekcija, obzirom na proces zacijeljivanja tkiva, naravno ukoliko ne bude komplikacija.



Top Komentari

Mostar
Legendo Bosansko hrrcegovacka zelim ti brz oporavak I sto prije zaigro..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi