13

Komentari (13)

noclearmind
''Nova povreda bh. centra je, vjerovali ili ne, izazvala slavlje među brojnim navijačima Portlanda. Oni ga nimalo ne cijene i traže njegovu razmjenu.'' Izvor? Mozda neki tweet od par tamo nekih navijaca? Zasto pisete gluposti? Evo sta misle navijaci Portlanda, pretrazi: ''sb-nation-reacts-results-how-good-has-jusuf-nurkic-portland-trail-blazers'' (sa BlazersEdge) I svi navijaci znaju da je Simons glavni problem. Neki pisci portala BlazersEdge ne simpatisu Nurkica vjerovatno radi toga jer hoce nekog atletski jakog centra i stvorili su narativ da nije bas dobar za tim, da ga trebaju razmjeniti, ali navijaci izuzetno cijene Nurkica i ismijavaju ovakve clanke tamo. Nemojte se zavaravati da su ''glupi navijaci''.
user1654365527
565-a povreda po redu.
Tsantic
Ako čovjek ne igra to publika osjeti i desilo se ono drugo umjesto prvo da trener izvuče igrača i sad likuju.
E.Car
Šta očekivati od prosječnih Amerikanaca!!! Misle da su naj,naj,naj u svemu i voljeli bi da im crnci budu robovi ali ne smiju više da to javno govore. I ako neko nije čudotvorac kao Luka i Jokić a dolazi sa strane odmah je popljuvan.
makelele
S obzirom na povredu, bojim da Juka nece nidje.
zlaja205
A nije nikakvo čudo od rasista
Mowzilla
Juka brate, vrati se u evropu, ima da te cijene kao Musu, ne daj se ⚜️
Galacticosi
Kako bih godio Realu centar kao Juka,Musa Šuta za 3 poena kad fula tu je Juka da zakuca
F1F
Žao mi je Juka ⚜️a USA navijači ( ako je istina )... Pokazali pravo lice. Sretno
HamzaVojvoda
Da nisu cete jarane traze i tebe celava da roknu usput
HamzaVojvoda
I ebo ti pas mater opet usput sugavu
F1F
Vojvoda.. jedi gofna dronjak.. ne možeš TROPRSTAŠ u istu rečenicu sa mnom a pogotovo sa tom gennocidnom zastavom... Pljuc te ćelo u vušegla tu chetnicku... Haj prijavi molim te. Smeće jedno ⚜️
F1F
@HamzaVojvoda a to što mi majku psuješ... Eh ovako vlasino: **** te onaj vlah koji te napravio takvog debilnog, goffno a ja muHa.
Jel žemo? Debilčino debilna ba' hahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.