Jusuf Nurkić se posvađao sa pola Facebooka nakon posta o bh. košarkašima
Nakon meča BiH-Francuska Nurkić je objavio post na Facebooku posvećen bh. košarkašima, a nakon što je isti izazvao brojne komentare, Juka je odlučio da počne odgovarati.

Pisao u stihovima

Jusuf Nurkić se posvađao sa pola Facebooka nakon posta o bh. košarkašima

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić večeras se posvađao sa brojnim Facebook korisnicima zbog svog statusa u reprezentaciji BiH.

Nakon što je naš nacionalni tim u Tuzli izgubio od Francuske sa čak 50 razlike u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Nurkić je odlučio da pošalje poruku podrške svojim povremenim saigračima.

"Glavu gore momci, slijedi drugi krug. Idemo dalje!", napisao je Nurkić što je izazvalo lavinu komentara nezadovoljnih navijača koji Nurkiću zamjeraju što se po ko zna koji put nije pojavio na reprezentativnom okupljanju.

Ipak, ono što se nije očekivalo su Nurkićevi odgovori. NBA centar se posvađao sa većinom onih koji su mu ostavili komentar, a zanimljivo da je odgovarao većinom u stihovima.

Da ne dužimo, pogledajte i sami ispod teksta kako to izgleda:

Top Komentari

Ali Baba
Najbolje bi bilo ove shupke poput nurkica ponovo ignorisati.... Pa lik nikad nije volio nasu repku... Koliko je utakmica odigrao za BiH? Na prste se mogu nabrojati... I kad je igro vazda se vuko po terenu ko prebjena mačka... Evo gledam mali musa prodo se preko repke i odmah nema pravo nastupa... Halo... Pa jel neko misli da smo mi travu pasli? Za sve repke igraju nba igraci samo nasi ne mogu.... Treba ove shupke potpuno ignorirati i pozivati one koji vole bih i srcem igraju za Bosnu... Ostali nam ne trebaju pa kad bismo svaku utakmicu izgubili
35 6
Arnel925
Jedite govna. Nurkic prestavlja vise BIH nego jedna ovako jadna reprezentacija
10 31

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti