6

Komentari (6)

Bosna u Malom
Ma dobro mi Bosanci jedino sto znamo jeste da se prepucavamo iza ekrana racunara ili mobitela. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Arnel925
Jedite govna. Nurkic prestavlja vise BIH nego jedna ovako jadna reprezentacija
Harisss
Dobro mu rece ovaj sto nabraja hrvatske reprezentativce. Saric, Bogdanovic i drustvo su vidjeli da je vrag odnio salu. Nisu dozvolili tu sramotu da Rumunija bude ispred njih. Skupili se i otisli u Trst na izlet. Kapa im do poda. A nasi, ne zamjerim ni trun onima koji su sinoc igrali. Francuzi da su mogli pobijedili bi i 80 razlike.
Ali Baba
Najbolje bi bilo ove shupke poput nurkica ponovo ignorisati.... Pa lik nikad nije volio nasu repku... Koliko je utakmica odigrao za BiH? Na prste se mogu nabrojati... I kad je igro vazda se vuko po terenu ko prebjena mačka... Evo gledam mali musa prodo se preko repke i odmah nema pravo nastupa... Halo... Pa jel neko misli da smo mi travu pasli? Za sve repke igraju nba igraci samo nasi ne mogu.... Treba ove shupke potpuno ignorirati i pozivati one koji vole bih i srcem igraju za Bosnu... Ostali nam ne trebaju pa kad bismo svaku utakmicu izgubili
Ali Baba
Je.o on mater onom ko ga bilo kad vise pozove u repku.... Seljachina iz zivinica.... Eno gledam i mali mysa se prodo ko i nurkic... I ni on vise ne moze da igra za repku.... Halo... Nek igraju oni koji vole svoju zemlju pa makar nikad nikoga ne pobijedili... Shupci poput nurkica nek jedu vnago
mico
pa je li neko igrao iz ove postave?ccc
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.