Svi su sinoć pomno pratili Nurkićev svaki korak, a onda mu je prišao Luka Garza

Bh. centar "pod povećalom" nakon incidenta

Svi su sinoć pomno pratili Nurkićev svaki korak, a onda mu je prišao Luka Garza

E. Čaušević

Jusuf Nurkić našao se na velikom udaru američke javnosti nakon incidenta na meču Indiane i Portlanda.

Nurkić je već neko vrijeme van terena zbog povrede, ali je uvijek uz svoj tim i bodri iz s klupe. Tako je bilo i protiv Indiane, ali je Nurkić na kraju bio u centru pažnje zbog incidenta koji se desio na kraju.

Jedan od navijača Indiane je tokom cijele utakmice vrijeđao Nurkića kojega je nešto od tih uvdeda posebno pogodilo i odlučio je da reaguje.

Prišao je navijaču i uzeo mu mobitel iz ruku, a zatim ga bacio na tribine i jasno pokazao koliko ga je uvrijedio svojim stalnim dobacivanjem. Nurkić se na ovu temu nije oglašavao, ali je sinoć ponovo bodro svoj tim.

Nurkić je bio uz Portland na meču protiv Detroita i svi su pomno pratili svaki njegov potez. No, bh. košarkaš je pokazao svoju klasu jer je dijelio autograme i slikao se sa fanovima.

Image

Nakon toga Nurkić se sreo i sa novim bh. reprezentativcem Lukom Garzom koji igra za Detroit. Bh. košarkaši su razgovarali nekoliko minuta, a jedan od navijača je sve to zabilježio.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

volta
Isti vehabija, realno sa ovim bradom i kapom
4 9
87618
cccccc...frajer za zaljenje, bruka , ko neki cecenac
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi