Sjajne slike iz Portlanda: Jusuf Nurkić na korak od povratka na parket
Foto - Portland Trail Blazers

Počeo sa šuterskim treninzima

Sjajne slike iz Portlanda: Jusuf Nurkić na korak od povratka na parket

M. Šljivak

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić uspješno se opravlja od povrede zgloba.

Centar Portland Trail Blazersa je sredinom januara slomio zglob ruke, nakon čega je podvrgnut operaciji zbog koje je van terena već dva mjeseca.

Nurkić je jučer objavio da oporavak teče po planu i da bi uskoro mogao na teren, ali da ne želi žuriti.

"Zglob je dobro. Brzo ću biti tu, ali ne želim da preskačem proces rehabilitacije. Za sedmicu ili dvije će sve biti u redu", rekao je Nurkić.

Danas nam stižu zaista lijepe slike iz Portlanda. Nurk je u potpunosti uključen u rad sa loptom, odrađuje šuterske treninge, što je zaista dobar znak.

Povratak na parket je očigledno samo pitanje dana i sigurno da svi jedva čekamo da 'Bosansku zvijer' ponovo vidimo na parketu.

Jusuf je ove sezone na prosjeku od 9.8 poena i 7.7 skokova po utakmici.

Top Komentari

Maatija
joj jes mu normalna ova normalna frizura aa
1 4
Ado_GTI
Brz oporavak i da opet zaigraš na svom nivou.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi