Jusufe, drugi put baci njega umjesto mobitela: Poznato šta je "navijač" rekao bh. košarkašu

Pretjerao je

Jusufe, drugi put baci njega umjesto mobitela: Poznato šta je "navijač" rekao bh. košarkašu

E. Škorić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić nije se mogao suzdržati nakon uvreda koje je dobio u Indianapolisu.

Nurkić je imao jedan verbalni obračun sa navijačem Indiana Pacersa tokom meča, da bi mu potom uzeo mobitel i bacio na tribine. S obzirom na to da je bio povrijeđen, Nurkić nije imao priliku da razgovara s medijima, tako da smo do danas ostali uskraćeni za detalje tog "dijaloga" sa dečkom u dresu Pacersa.

Rukovodstvo NBA lige je odlučilo da kazni Nurkića sa 40.000 dolara, iznos koji za bh. centra predstavlja siću obzirom da na godišnjem nivou ima platu od 12 milion dolara.

Još u ponedjeljak su američki mediji pisali o razlozima reakcije bh. košarkaša koja je izazvala dosta pažnje.

"Nije jasno što je navijač rekao ili učinio kako bi uznemirio Nurkića, a budući da je centar povrijeđen, nije se obratio medijima. Međutim, što god to bilo, moralo je preći granicu, jer je teško zamisliti igrača koji bi ugrabio telefon navijača zbog osnovne uvrede ili ismijavanja", zaključio je u ponedjeljak CBS Sports.

Međutim, u međuvremenu je objavljeno šta je Nurkiću rekao navijač Indiane, a s obzirom na izgovorene riječi, moramo priznati da je čak dobro i prošao.

Navodno je bezobrazni navijač centru Portland Trail Blazersa rekao: "Tvoja mama je smeće", a nije izostala ni uvreda na račun Nurkićeve nene s kojom je on bio jako vezan, da bi prije dvije godine umrla od posljedica koronavirusa.

"Nana ti je ku*ka", navodno je u lice rekao Nurkiću čovjek koji bi zaista trebao da se srami svojih postupaka i da bude sretan što je završilo samo na tome da mu mobitel ode u tribine.

Top Komentari

Mig_Mig
Nek baci tebe novinarcicu ili bolje receno sečjacino kao i Jusuf.
5 58
Bhf111
Ma pametan mali, isao na to da ga iznervira da ga moze tuziti ne bil se ogrebao za sta, ****ar
6 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi