4

Komentari (4)

fawkes
Jedan od najboljih centara lige i tužno je sto umjesto da gradi svoj legacy sa nekim timom, u ovom slučaju NO, on ide da se udruži sa Jamesom ne bi li imali šansu za naslov. Sve je to negativan uticaj GSWa i njihovo gomilanje all star igrača.
Edin Merlin
@fawkes Nije on ni rekao da hoce u LAL kod Lebrona.Prije ce NOLA prihvatiti ponudu od Bostona koji ima najbolje da ponudi nego da od LAL uzme Lonzo Ball usrani i Kuzma !
Master_ya
Boston ne moze raditi trade do juna za njega stoga velike su sanse da bas zavrsi u Lakersima.
Jasko91
Kad su GS svi bubali prije 10 ak godina onda je to bilo ok,a sad kad su napravili ALL star ekipu svima smetaju..ma cao samo udri durant i drustvo !!! i džaba da se udružuju ne može im niko prismrdit kad hoce da igraju !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.