Kako je kupanje u okeanu pomoglu Thompsonu da odigra odličan susret?
Zanimljiv ritual košarkaša Golden Statea prije posljednje utakmice protiv Clippersa

Zanimljiv riutal pred utakmicu

Kako je kupanje u okeanu pomoglu Thompsonu da odigra odličan susret?

E. Dindić

Košarkaš Golden State Warriorsa Klay Thompson priznao je da je imao neobičan ritual pred posljednju utakmicu play-offa protiv Los Angeles Clippersa. 

U prve tri utakmice postigao je ukupno 42 poena, dok je u četvrtoj zabilježio 32.

"Ne mislim da sam u prethodnim susretima bio loš, jednostavno nisam bio dovoljno dobar. U nedjelju smo bili na plaži, igrali odbojku. Odlučio sam da skočim u okean, znao sam da će mi to razbistriti glavu. Radilo je. Nisam siguran da ću isto uraditi i kada budemo na sjeveru jer je hladno", rekao je Thompson.

I trener Warriorsa Steve Kerr istakao je dobru igru Klaya Thompsona. "Kada on igra cjelo tim igra dobro. Na početku serije se nije dobro pokazao, ali sada je onaj pravi", istakao je Kerr.

Peti susret koji bi mogao da bude i odlučujući igra se 25. aprila , a domaćin će biti Golden State.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi