Nevolje u raju? "Je**no sam umoran od njegovih s**nja..."

Snimak koji je prouzrokovao nove špekulacije

Nevolje u raju? "Je**no sam umoran od njegovih s**nja..."

Golden State Warriorsi, aktuelni NBA prvaci, su u noći sa nedjelje na ponedjeljak upisali poraz na svom terenu i to od najgore ekipe Zapada, Phoenix Sunsa.

Moćni Warriorsi imaju sve više problema, njihovi porazi više nisu rijetkost, a u sinoćnjem (111:115) su ostali bez Kevina Duranta koji je zadobio povredu skočnog zgloba.

Navodno dosta toga ne štima i u svačionici, a jedan snimak sa sinoćnje utakmice je dodatno rasplamsao takve špekulacije.

Čini se da postoje određena neslaganja između trenera Stevea Kerra i Drayonda Greena. Naime, nakon što je Green zbog nekog razloga negodovao na klupi Warriorsa, Kerr je uputio nekoliko riječi svom pomoćniku.

Sa njegovih usana se može proćitati da je poručio: "Je**no sam umoran od Draymondovih sr**a".

Ubrzo se snimak Kerrovog komentara na račun svog krilnog centra proširio društveni mrežama, a sada svi pokušavaju utvrditi razlog njihove potencijalne svađe...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti