Kako Jusuf Nurkić prati utakmice Portland Trail Blazersa?

Komentari oduševljavaju

Kako Jusuf Nurkić prati utakmice Portland Trail Blazersa?

Midhat Šljivak

Portland Trail Blazersi su sjajno otvorili playoff seriju protiv Oklahoma City Thundera.

Sinoć je ovaj tim dobio i drugi meč na svom parketu i sada ima vodstvo u seriji od 2:0 i to bez pomoći teško povrijeđenog bh. centra Jusufa Nurkića.

Naravno, fantastični bh. košarkaš sve to prati sa strane, a njegovi komentari na igru i utakmicu na Twitteru su zaista fantastični.

Nurk je poznat kao veliki šaljivdžija. To dovoljno pokazuju i tweetovi koje je objavio tokom sinoćnjeg meča i zaista je nevjerovatan.

Podsjetimo, Jusuf je tokom ove sezone posebno žestoke duele imao sa Oklahomom. Uspio je isprvocirati zvijezde ovog tima Paula George i Russella Westbrooka, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi