Godinama su se uzaludno pokušavali vratiti

Kako su nestali veliki Bullsi nakon posljednjeg plesa?

13

Komentari (13)

EdwinPol
Toliko o Toniju Kukocu i njegovoj velicini koju Bosnje uzdizu
dinass
Ustani kad ga spomenes,jedan od 5 najboljih evropskih igraca ikad.A ako su ljubomorni bosnjo nisi bolji od mene koji ga spominje
EdwinPol
Buahahahah jedan id 5 najboljih europskih kosakrkasa vodio ekipu do 13 pobjeda u sezoni hahahaha de ne ofiraj se
ek76
EdwinPol je mozda mladji lik pa ne poznaje Toni Kukoca... Kukoc je legenda... odgledao sam u zadnji 2 i po mjeseca izolacije svi 6 titula Chicago Bulls, znaci citave playoff serije I uvjerio sam se u kvalitete Kukoca...Pogotovo zadnje dvije titule Kukoc je odigrao fantasticno.
dinass
Mlad je sigurno jer je i drzak a to je odlika danasnje omladine.Gledanje sporta kroz brojeve je greska,imas youtube pa pogledaj koliko je samo utakmica odlucio dok je jos i Jordan igrao a neke cak i dok je bio ruki.Malo pogledaj sta je sve osvojio u evropi,koliko titula,koliko puta je proglasen za najboljeg igraca,koliko medalja je osvojio sa reprezentacijom itd. Prvi evropljanin kojeg su molili da dodje u NBA.
EdwinPol
Lako je odlucivati utakmice i igrati dobro kad je sav pritisak na Jordanu i kad imas njega u ekipi. Ponavljam, kad je on postao glavni igrac, 13 pobjeda. Doncic bi sam ostvario 15 pobjeda. Ovih 13 mi je u rangu Jusufa Nurkica.
dinass
Lako odlucivati utakmice?Jesi se ti bavio ikad sportom osim plejstejsena i sport klubova? Osim toga poglesaj 2 sezone kad je tek dosao,tada nije bilo MJ
dinass
youtu.be/4AjtlpKnHzk
dinass
Evo ti jedan link da vidis kako je igrao tvoj levat u NBA finalu.Dodaj vvv da mozes pokrenuti link
EdwinPol
Ponavljam, lahko je igrati u ekipi sa Jordanom gdje je sav fokus protivnika na njemu. Ostatku tima se otvara mnogo slobodnog prostora. Majstorstvo je trebao pokazati nakon odlaska MJ.
ek76
Cuj to dvorana postala prazna, sezona 1998/99 prosjek gledaoca 22 400 po utakmici, sezona 1999/2000 prosjek gledaoca 21 640 , sezona 2000/01 prosjek gledaoca je bio 18 500... pa stvarno je bila prazna...
dinass
Ma pisu gluposti
user1579264959
Jest bila prazna svaki put kad Bullsi nisu igrali....veliki su ovo eksperti sto pisu ove clanke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.