Košarkaški zmaj iz Dabravina nakon prespavane noći u razgovoru za SportSport.ba

Kamenjaš: Znam da smo obradovali naciju kojoj tako malo treba da bude sretna i zadovoljna

8

Komentari (8)

Milos1312
Koliko vas zna za ovog momka tek od utakmice sa Bugarskom haha.... i ne zelim ni pomisliti koliko njih bi njemu i ostalim *ebali nekog bliznjeg da se nismo plasirali. Jos od spisaka su pocele price „ta ce ti ovaj, ta ce ti onaj“
dinass
Bogami mi odlican bio ove 2 utakmice, vec si ti zakuco jakim klubovima na vrata sa ove 2 utakmice vidjeces.
Dobar,Los,Zao
Dabogda u LA Klippersima igro!
Melo15
Bosanski Doncic!!! Aferim ljudino...
JointUnion87
Sinoc su me Kamenjac, Atic, Gegic, Sulejmanovic, Roberson i Lazic odusevili. Tu su jos i Sejfic, Campara, Vrabac, pa kad zaigraju Musa, Nurkic, Gordic ... ima da gazimo. Haj'mo BOSNO I HERCEGOVINO. VOLIM TE.
Zeleni_zub
Gordica zaboravi. Hem sto ce imati 35 godina, hem sto se vec sad prestao odazivati
tuner
Izmedju Breze i Varesa? Hoce li mu rodjene sarajlije sada govoriti da je seljak, njiha i slicna dismriminatorsko nacisticka s...?
BlueBoys
Kameni zmaj Kenan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti