12

Komentari (12)

adis_D11
MERHABA ESKIR! MERHABA i tebi TOTTI10
Edy
hehehe komentara svakakvih.Duel turcina i srbina i odmah se komentarise maximalno,da je to bio duel npr. Cousins-Embiid nebi ni jedan komentar bio ali sportsport smece ba uvijek ovakve stvari stavlja samo stavljaju ulje na vatru.
Turgut2
Hebeni kanter pa sta je zelio ko mu kriv sto se nije spremio nego opusten. To je onaj na gulelistinoj listi koji bi volio da smakne legalno izabeanog Erdoana. Mrs up tamo
mile
Voli vas sve i ljubi Jokara??
ibrahim51
Najteze je u zivotu biti covjek. Ovi divljaci misle sve gruboscu postignuti. Daje pravi divljak bio kraj ovog centra Kantera ne bi mu ovako uradio.I pitaju se sto ih niko ne voli.Ko bi ih ovakve volio.Postovati covjeka ma ko on bio.Jer svaki covjek je Bozije stvorenje.I prema njemu se treba lijepo ophoditi.
ibrahim51
Sinisa i osa.Nemoj svoja ova ruzna imena davati drugome.To je dio tebe. Takav si kakav si, nemozes ti nikada biti bolji.Kultura se ne stice ona je urodena.
TOTTI10
Ma Srbin dere sve pred sobom....a ovokao se Turci inace zale! Budi musko pa vrati....idemo Jokara
Benjamingst
Ima strah od Turaka.... 500 godina nije malo
Svojprisebi
ako su svi turci taki ko ti ni moj sin od 5 godina se ne bi plasio, Allaha mi dragog
Benjamingst
Ko pita za tvog sina? Dali znas malo za zezanciju? Zaboli me ki..t...a za Turcinom i Jokicem....legendo
gumenakita
Svojprisebi
stoko fasisticka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti