Kanter optužio Jokića za prljavi potez: NBA, pogledajte ovo molim vas!

Da li je bilo namjerno?

Kanter optužio Jokića za prljavi potez: NBA, pogledajte ovo molim vas!

Portland Trail Blazersi su rano jutros u trileru na svom parketu savladali Denver Nuggetse nakon čak četiri produžetka i tako poveli sa 2:1 u play-off seriji.

Odličnu partiju pružio je centar Blazersa Enes Kanter, dok je impresivnu statistiku zabilježio centar Nuggetsa Nikola Jokić. Ipak, Jokiću je u produžecima ponestalo snage, pa nije uspio pomoći svojoj ekipi da izbjegne poraz.

Nakon utakmice su se upravo njih dvojica našla u centru pažnje i to nakon objave Enesa Kantera.

Turski košarkaš se muči sa povredom lijevog ramena, a Jokić ga je tokom građena koša kod izvođenja slobodnog bacanja udario upravo u tom predjelu.

Kanter očigledno vjeruje da je Jokić do uradio namjerno, pa se oglasio na društvenim mrežama.

Uz snimak spornog momenta, Kanter je uputio poruku čelnicima i sudijama NBA lige: "Pogledajte ovo, molim vas".

Top Komentari

Benjamingst
Ima strah od Turaka.... 500 godina nije malo
19 0
gumenakita
koji cetnik
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi