14

Komentari (14)

Turgut2
Aptala veceg u nba nema od ovag hajvana Kantera
makelele
Kakav je ovaj kanter kretenčina, to je skoro pa nemoguce za opisati. Njegov dug jezik ga je puno toga kostao u zivotu, a nikad da nauci iz svojih gresaka. Pustite ljude, ko hoce da se cijepi, neka se cijepi. Nema meni Lebron, kanter il Djokovic sta govoriti. Oni neka rade svoj posao, ja cu svoj.
criticos
Pravi vjernik u Boga koji pripada ozbiljnoj religiji se nece cijepiti. Naprosto vjera u "struku" se kosi sa vjerom kojoj pripadate. Trenutno je u svijetu zavladao kult elita koji su se zaigrali Bogova, preko farmaceuta svetaca, korumpiranih doktora kao svestenih lica koja preko glasnika/medija sire novu vjeru zvanu "vjeruj neimenovanoj struci". Spasonosni eliksir i zastitni znak nove vjere elita je zig vakcine. Ovaj kult je pridobio ateiste, jer ateisti imaju svog Boga u elitama, i spasonosnim eliskirima svete farmacije sa zigom na ramenu koji ih cuva od zla bolesti. Pravi vjernik na iskrenom Bozijem putu ce prepoznati ovo nametanje nove vjere i konverziju bockanjem, jer konvertitima je osigurana sloboda kretanja, prava nad ostalim sa uvjerenjem zvanim covid propusnicama, tj zigom za raspoznavanje.
kostro
Sruze a sta kad moras,ne mozes na posao ne mozes na utakmice pa nigdje ne mozes bez vakcine
ljoze_ono_na
Rotira ambalasa ioiuouuoiuou
Sadko
De majke ti ne seri, ne znaš nisam šta si napisao a pokušavaš nekog uvjeriti u ta kosmičkog budistička sranja
sargan74
Jedes ****a klerofasisto
Hanson091
Govori igrac koji nije vjerovao u virus pa pipao sve mikrofone na press konferenciji nakon cega se pola njegovih igraca razbolilo.. Klada umjesto mozga
ljoze_ono_na
Nemoj zezati, bas to on radio? A ne Gobert?
brazzoheinzrummenige
Njemu je to isto, ipak je jedan iz Turske a drugi iz Francuske haha
green_dragon
Joj jes Hanson brat ispo glup.....uh
DadiG
YouTalkinToMe
Obojica su centri pa se čovjek zabuni.
Hanson091
Gobert mu je pomagao samo, bilo previse mikrofona
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.